Kräkis

 
Yoooo, hur är det med er?
 
Själv ligger jag hemma och är sjuk and let me tell you its not funny. Eller sjuk och sjuk är jag väl egentligen inte (kanske?) men jag kräktes inatt så de kändes inte som en bra idé att gå till jobbet ifall de skulle va kräksjukan. Det är super långtråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting en hel dag.. hade nog hellre jobbat idag faktiskt. Då känns fredagen mer välkommen och välförtjänt på nåt sätt.. :)
 
Har varit ute med min lilla fis några gånger idag and halleluhja we have a sun in sweden too. Almost forgot that. Det är soligt och sol som ni vet är ju som balsam för själen, man blir glad och får ett härligt humör. Så det är skönt. Dock tänker jag inte som många andra säga "NU åker nya vårjackan fram woho" för så varmt är det faktiskt inte. Det blåser ju en hel del.
 
Idag är det som ni alla vet fredag och för min del blir det fredagsmys i soffan i vanlig ordning! Iom att resten av helgen är ganska innehållsrik som jag berättade i ett tidigare inlägg ;-)
 
Med maten går det bra, jag sköter den OK föruuuutom att jag var dum nog att köpa hem "START" ni vet den där crunchy muslin som typ är heldränkt i socker. Dör för start med hasselnötter.. godare än godis ju. Men kan ju pointsberäkna allt jag äter och fick för mig att jag skulle käka det när jag hade lite points över och unna mig, but hell no har redan ätit två-tre skålar sen i måndes så den åker nog i soporna idag... ;)
 
 


KOMMENTARER



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: