Utställning

 
Hej vänner!
 
Skrev inte iförrgår och inte heller igår just bara för att jag inte hade någon lust. Men ni har inte missat något, jag har inte gjort något speciellt i dagarna, i måndes lagade jag ytterligare lite viktväktarmatlådor och sen tog vi det mest lugnt på kvällen. Igår vilade jag lite efter jobbet sen åkte jag och Alex och storhandlade. Han slutar ganska sent så tiden bara rann iväg och klockan var 20:15 innan vi var hemma och började packa upp. Sen blev det tv.
 
Imorgon är det näst-sista jobbdagen på denna veckan och jag längtar så till helgen.. dels för att jag blir så fruktansvärt trött av att jobba förmiddag och dels för att det händer lite roligheter :) Imorgon efter jobb ska jag iväg och simma med min pappa, det ska bli kul, vi träffas inte lika ofta som förr så jag värdesätter de stunder v             i har ihop. Ska bli skönt att basta också, kan nog vara något av det "härligaste" som finns!
 
På fredag ska jag inget annat att bre ut mig i soffan (som vi säger på skånska) eftersom lördagen och söndagen kommer bli lite mer händelserika så vill jag unna mig en hemmakväll där jag inte gör många knop. :) På lördag morgon ska vi tidigt till hässleholm på Milos första utställning. Min med för den delen! Inte riktigt min grej egentligen, eller ja jag vet ju inte eftersom jag aldrig provat men milos uppfödare ville att vi alla "valpköpare" skulle ge det en chans och återträffas där samtidigt :) så det ska bli spännande. Nervöst!! Efter utställningen ska jag hem och fixa mig inför fest, ska följa med lollo och fira Elins födelsedag!
 
Söndag blir det nog en sväng till emporia och middag på jensens på kvällen! Jag och Alex firar ett år ihop på måndag men då jobbar jag em så får ju passa på! Älskar dig älskling :)
 
Fullspäckat som sagt. Nu ska vi se tv oh gosa med Milo! Detta åt jag idag för er som undrar :) mmm..
 
 

Godkväll

 
Hallå igen!
 
Ni var några stycken som tittade in här idag. Väldans massa faktiskt. Kul! Vi får se hur många av er som fortsätter läsa när det blir en massa matbilder och points =) Tänkte bara titta in och berätta att jag har varit flitig idag, storstädat lägenheten med fokus på toan, bara den la jag nog två timmar på. Så nu skiner den :) Utöver detta har jag lagat matlådor inför veckan. Lagade 4 lådor korvstroganoff m ris på viktväktarvis! lyckades ju tillochmed få till ett rim där ;) nä men jag tröttnar nog på att äta det hela veckan så ska nog laga några till imorgon av en annan rätt. Nu kör vi!
 
Vet att många rynkar på näsan när en 21 åring säger att hon äter efter viktväktarna, man tänker att det bara är 40 plussare som går på viktväktarna men så är det faktiskt inte alls. Jag går ju visserligen inte på några möten eller betalar för det, de gjorde jag bara i 2 månader.. MEN utav allt jag har provat så är detta faktiskt det enda som funkar! Det enda som gjort att jag har hållt vikten. Visst kan det vara tråkigt att räkna upp all sin mat i points MEN (igen) så kan du själv spara och fördela dem hur du vill, vill du äta något onyttigt så väljer du det själv.. och ändå går du ner i vikt. hur bra? ;)
 
Nu ska vi se burlesque på 3an! bästa filmen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

HEEEEJ

 
Nämen... Hej på er! hur är läget? Nu har jag äntligen hittat hit efter 3 månaders tomt ekande här inne. Men jag blir inte långvarig.. egentligen borde jag städa nu så jag har egentligen ingen aning om varför jag just nu fick ett ryck att skriva ett inlägg. Ville mest förklara lite för er varför jag la av med att blogga.. jag har ju trots allt bloggat från och till sen 2007 =)
 
Jag har alltid varit emot att folk sätter lösenord på sina bloggar, har tyckt att det har varit extremt löjligt och min åsikt har varit att väljer man att skriva en blogg då ska man ju kunna stå för allt som skrivs och alla ska kunna läsa.. står fortfarande fast vid att man ska stå för allt som skrivs, men att alla faktiskt inte ska kunna läsa alltid.. Jag menar förut när jag skrev blogg hade jag väl en 100 läsare dagligen, då gick jag i skolan och brydde mig inte riktigt om vad jag skrev, det var mycket tjafs och intriger som ni vet hör till den tiden i livet. Hundra läsare kanske inte låter mycket alls för vissa men för att vara en helt "vanlig" tjej från en liten by så undrade man ju alltid vem de där 100 människorna var. Idag jobbar jag på ett ganska stort företag och har massor med arbetskollegor, många av dem har jag på min facebook och på facebook är det vanligt att man länkar bloggen.. En del av dem hade gärna fått ta del av vad jag gör om dagarna medans det finns andra jag inte hade velat dela något alls med.
 
Sen finns de ju givetvis andra människor som jag INTE jobbar med, som också hade fått tillgång att läsa om delar av mitt liv varje dag.. människor som jag kanske inte vill dela detta med? Så jag börjar få förståelse för dem som låser sina bloggar och endast ger ut lösenordet till x antal personer.. eller helt enkelt bara väljer att skriva en mindre personlig blogg :) Så nu funderar jag på att antingen driva en mindre personlig blogg, eller faktiskt rentav starta en viktväktarblogg =) har legat på latsidan med det ett tag men tänkte ta upp min viktnedgång igen.. och jag vet själv hur jag letar som en galning efter roliga men lätta recept att laga, helst färdigberäknade så man slipper räkna själv varje gång.. men vi får se vad jag bestämmer mig för.. kanske inget av det =) but you will notice..
 
Och till alla er där ute som bloggar om allt i ert liv, privatliv, videobloggar, var ni är och vad ni gör, flera gånger om dagen.. tänk på att detta är internet.. it will follow you for the rest of youre life :) ni kan radera era videos men samtidigt kanske någon annan delat dem på andra ställen.. så så länge ni inte kan stå för vad ni säger idag, i morgon och föralltid.. don't do it ;-)