Dag 2 - Nån jag skulle vilja träffa nu


Hmm? Någon jag skulle vilja träffa nu? Ja det skulle ju inte vara helt fel att få träffa Channing tatum.. Eller att ha min lillebrorsa här bredvid mig i soffan nu :) det hade varit mysigt.

Men jag måste nog faktiskt säga min Louise! Jag saknar henne, det var längesen vi träffades nu. Behöver min Lollo dos snart <3


Beroende

 
Är det någon mer än jag som har en sambo som är beroende av läsk? Läskflaskor och framförallt tomma läskflaskor överallt.. idag var det inte så illa men man brukar kunna hitta dem lite här och där ;) Så jag frågade A ifall vi skulle ha läsk-fri vecka nästa vecka, 7 dagar utan läsk. Han sa att han var med på idén. Tror ni att han klarar det? det tror inte jag... =)
 
 
 
 
 
 

Matlådor

 
Började dagen imorse med en lång dusch.. Sen tog jag tag i mig själv och lagade några matlådor till jobbet i helgen. Kan inte hålla på och leva på färdigmat, man kan ju undra hur bra kroppen mår av det. Nu är det gjort iallafall! Ska platta mitt hår och ta på mig för lite senare ska jag hem till Alex mami och baka lussebullar.
 

God jul =)

 
 
Jag och min andra halva i två fula tomteluvor vi rotade fram =) Älskar dig!!

Unboxing glossybox

 
Idag fick jag hem månadens box. Eftersom det var någon som ville läsa om vad som fanns i så "unboxar" jag den lite snabbt =)
 
 
Ansiktskräm från vichy.
 
Lip duo. Läppstift på ena sidan och glans på andra. Praktisk pryl men färgen passade inte mig
så gav bort den.
 
En enkel rouge :) Förmodligen inte så bra om ögat får döma, men ska absolut testa.
 
Till håret.
 
Body mousse. En bodylotion som luktar sött och gott.
 
 
 

Tänd ett ljus

 
Åh så mysigt det är med julmusik och så avslappnad de gör en. Innan i eftermiddag när jag kom hem släckte jag ner, tände massa ljus, gjorde en snabb jul-spel lista på spotify och började laga mat till mig och Alex. Så skönt. Tacos käkade vi idag. Direkt efter middagen gick A och la sig och vila lite, och jag bänkade mig framför xboxen och SSX igen =) frustrerande nog blir det svårare och svårare och jag tror jag körde samma bana minst 15 gånger för att klara utmaningen.
 
Sen körde vi en runda till citygross och nu för en stund sen var Alex mamma här och hälsade på. Imorgon ska vi baka lussebullar och sen på kvällen ska jag och A till centersyd på vip kväll. Ska träffa upp halva min familj där som också ska dit. :-)
 
 
Stora syster och lillebror idag
 
 

Ansiktsmask

 
Någon mer än jag som får extremt torr hud på vintern? Extremt jobbigt, jag ser så blek och torr ut och hur kul är det. Och när man precis duschat kliar det ju nästan så torrt det är. Kör på parfymfri kräm från ACO och jag är helnöjd med den, vill inte ha nån med en massa parfym i. MEN.. jag skulle vilja göra nån form av ansiktsbehandling hemma, men jag vet inte riktigt om jag vill tro på alla dem man köper... jag tror nämligen mer på att det funkar med naturliga ingredienser. Är det någon som vet? Funkar det att göra hemmakurer? Har läst att det ska funka med lite olika saker, äggvita, avokado, äpple, banan och honung... någon som har erfaranhet av detta?
 

En bild på mig + 10 fakta om mig.

 
Dåså! Ska ta mig tiden att klura ut 10 fakta om mig som ni kanske inte visste.. har läst denna listan på en del bloggar jag följer den senaste veckan och de flesta har faktiskt skrivit saker som man redan visste. Lite spänning tack!! ;)
 
Nåväl, här kommer bilden... 18 år gammal på semester i grekland!
 
 
Också faktan....
 
1. Jag blir alltid svart på hela ögonlocket när jag sminkar mascara. like a baws
 
2. Jag gick i mjukisbyxor och leggings hela högstadiet för att jag tyckte jag såg tjock ut i jeans. 
 
3. Jag har en inbyggd rädsla för mycket saker som kan göra att en olycka inträffar och att jag dör. Typ åka bil fort, karuseller, flygplan osv. Jag flyger dock ändå eftersom jag vill uppleva andra länder.
 
3. Jag älskar bröd! hade jag fått välja en sak att äta resten av mitt liv hade det blivit mackor, haha.
 
4. Jag tycker Katrin Zytomierska är cool. Ärlig och rättvis.
 
5. Jag vill ha 3 barn, inte fler och inte färre.
 
6. Jag är omtänksam. Jag sätter alltid mina nära före mig själv. Dem är viktigare.
 
7. Jag kan bli väldigt arg om någon fotar mig när jag sover. (vilket A älskar att göra, grrrr)
 
8. Jag har psoriasis, en hudsjukdom. dock inte på något synligt ställe.
 
9. Jag vill skaffa hund, men kan inte bestämma mig för vilken ras. 
 
10. Jag har lockigt hår, men har plattat det nästan varje dag sen jag var 14 år.
 

Ny lista!

 
Ni vet den där listan jag tänkte skriva lite saker ifrån. Den blev lite tråkig, egentligen var det inga särskilt roliga rubriker så vi byter. Denna handlar lite mer om mig och lite mindre om alla andra.. precis så som det ska va ;-)
 
Dag 1- en bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2- Nån jag skulle vilja träffa nu.

Dag 3- Min favortit årstid och varför.

Dag 4- Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5- Morgon rutiner.

Dag 6- Det här får mig att gråta.

Dag 7- Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Dag 8- Mitt bästa köp.

Dag 9- En bild på mig och min bästavänner

Dag 10- En bild på mig och vad jag hade på mig idag.

Dag 11- Någonting jag oroar mig över.

Dag 12- en bild på nått ställe jag varit på.

Dag 13- Mitt drömbröllop.

Dag 14- En bild på mig för 1 år sen.

Dag 15- Det här åt jag idag.

Dag 16- En bild på några av dina klasskompisar

Dag 17- Mina favorit skor.

Dag 18- Något jag längtar efter.

Dag 19- En bild på det jag köpte senast.

Dag 20- Min favorit film.

Dag 21- En bild på mig som är tagen av någon annan.

Dag 22- Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 23- En låt som får mig att gråta.

Dag 24- Mitt favorit program och varför.

Dag 25- Min favorithögtid

Vårdcentralen


Känns som jag bor där numera? Usch dagen igår var ingen höjdare. Eller jo på eftermiddagen blev den men den började inte bra. Mådde jättedåligt där hemma och vart nära på att svimma flera gånger, hemskt att känna så när man är ensam. Ringde mamma och hade henne med mig i telefonen iallafall, det lugnar mig lite. Har haft mycket problem med svimningar i tonåren men igår var det något annorlunda. Hjärtat liksom rusade. Så nu är jag på väg till vc för att kolla så att allt står rätt till som den hypokondriker (?) jag är :)

Det blev som sagt bättre mot kvällen och då körde jag och Alex till Lund och lämnade tillbaka en julklapp samt handlade några nya. Också ett Xbox spel som jag kan spela :) (vi har nämligen bara skjut spel och jag reder inte det på xbox) SSX! Snowboard. Älskade det spelet när det fanns till ps2 så det var en nostalgitripp. Synd bara att dem ändrat så man bara kan vara 1 player. Men det var roligt ändå. Ska hem och spela sen, efter jag varit och fikat med min pappa och farmor ;-)

Imorgon är det torsdag och min sista lediga dag. Sen drar helgen igång och därefter veckan. Sen är jag officiellt icke helgarbetare längre och det suger ganska hårt. Men men inget att göra åt. Glöm inte att det är vip kväll på center syd också imorgon om ni vill ha typ 20 % rabatt på alla era julklappar :-)

Ni som har några kvar att handla då alltså.... ;-)





Julkänslor


... Massor med julkänslor! Hej förresten. Hur är läget? Tänkte bara titta in och säga hej :) har varit iväg och handlat julklappar hela dagen. Vi har varit i lödde, på svågertorp i Malmö och på emporia. (Just bara för att det var nära svågertorp) Nu är jag snart helt klar med alla mina julklappar... Så skönt :) hoppas alla blir nöjda och glada. Men det tror jag.

Köpte ett par gulliga mysshorts, ett linne och två par mys strumpor till mig själv också inne på Gina. Fanns lite olika saker man kunde mixa och matcha :)

Vi hörs mer imorgon!



Var inte orolig älskling


I fredes hade jag möjlighet att kompa ut två timmar tidigare från jobbet, och Alex var på väg hem från Ystad och skulle försöka hinna till klockan 17 för att hämta mig.

- Jag ska hinna, jag skyndar mig
- Det är ingen fara, du kan komma lite senare. Säkerheten först!
- Lovar älskling

1 minut senare......


Time for work

 
Också var fredagen kommen. Jag mår fortfarande lika kass som igår men jag ska till jobbet iallafall. Jag gick upp vid 10 och sen har jag fixat mig i min egen takt. Stress och förkylning går ju liksom inte alls ihop. Om en stund ska jag gå. Måste inom kvantum och handla något att käka på jobb också. Det är SÅ tråkigt att äta när man är sjuk. Håller ni inte med mig?
 
Jag har gått upp i vikt förresten. Japp 1 kilo upp visade vågen igår. "men det är vätska nu när du är sjuk" säger Alex. Tror ju snarare det är pizzan, den 4 % iga vaniljyoggin och mackornas fel. Ja också munken och lussebullen från statoil. Aja. Det fixar vi sen när förkylningen är borta.
 
Alex skulle vara gullig och hade lagt ut min sjal på golvet i köket, format som ett hjärta. Han har gjort det förut med en massa andra grejer, bland annat skor ;) men idag var jag helt lost, gick förbi den där sjalen flera gånger i en timmes tid innan jag fattade att det var han som lagt den där och att det skulle vara ett hjärta. till mig. Haha man e bra lost när man är sjuk. Tack älskling du är söt.
 
Nä nu ska jag packa ihop och stänga av. Vi hörs!
 
 
 
 

Fortfarande sjuk

 
Usch vad jag mår dåligt. Jag vet att jag klagar men mitt mående imorse är inget man skojar bort asså. Kändes som allt var helt ingenbommat. Näsa bihålor hals. Feber. Fixade faktiskt inte att gå till jobbet så jag fick ringa och sjukanmäla mig. Idag har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt. Alex kom hem från jobbet han med någon gång vid tolv... han mår inte heller bra. Med sig hem tog han pizza... pizza är gott men egentligen väldigt onödigt att trycka i sig när man är sjuk, det smakar bara hälften så gott som det hade gjort om man inte varit täppt i näsan. Alltså inte värt. Annars har jag bara gnällt hela dagen. Egentligen vill jag bara ligga i soffan och gosa in mig i alex famn men gud jag kan ju inte andas om jag gör det. Panik. Känner på mig att det inte blir någon kul helg alls.
 
Så nu har jag gnällt av mig lite på er också. Alex som inte känner sig lika dålig än har varit ute och pysslat lite på balkongen nu ikväll. Satt upp en slinga. Igår kväll satte han upp en julstjärna och ljusstakar också. Så mysigt blir det :) vi älskar julpynt båda två så vi får nog hålla tillbaka lite annars kommer vårt hem se ut som en tomteverkstad tillslut ;-)
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna på mig är inte tagna idag...

Min kärlek

 
Nummer två i listan! Min kärlek.
 
All min kärlek går till min familj, mina vänner och till min pojkvän. Men i denna punkten skriver jag om A för punkt nummer 3 går till mina föräldrar <3
 
Min kärlek (om vi ska prata kääär-lek) är ju såklart Alex. Han är min pojkvän, sambo, vän, mitt bollplank, min klippa. Det bästa med A är att det finns inget han inte skulle göra för mig. Nu menar jag inte att jag tar han förgivet eller att jag inte skulle göra det samma för honom, men jag kan alltid räkna med honom oavsett vad det gäller. Om jag vill bli hämtad, om jag ber honom att ta disken, om jag är ledsen och vill göra något kul för att bli uppmuntrad, om jag går hem en mörk kväll, då kan jag bara ringa honom och säga att jag är rädd så kommer han som en white knight in the dark och räddar mig ;-) och kan han inte så fixar han någon annan som kan göra det. Nu var det kanske dåliga exempel jag vet inte men när jag tänker efter så tror jag aldrig han har sagt nej när jag bett honom om något. En annan bra sak är att han skiljer sig lite ifrån andra killar, iallafall om jag talar från min egen erfarenhet.. han älskar nämligen att bara ligga och mysa, kramas och pussas. Det gör ju säkert andra killar med men A skulle välja det framför det mesta. Bara ligga i timmar och pussas och gosa. En tredje bra sak med mitt hjärta är att han är väldigt ordningsam och händig. (ibland lite för mycket haha) och vill alltid ha super cleant runt sig, diskar tvättar städar och pular gärna hemma, älskar blommor.. vi har hela hemmet fullt av orkideér, som jag aldrig behövt vattna en endaste gång, det är hans business ;-) Han är underbar min Alex och har många fler bra sidor. Och mindre bra också. Det har vi alla, were only humans right. :) Älskar dig babe!
 
 
 
 
 

1. Presentation av mig

 
Då kör vi.... Jag tror ni flesta redan vet vems blogg ni läser så jag gör bara en kortare beskrivning.
 
Emma, 21 år ung. Pigg, glad utåtriktad tjej. Uppväxt i kävlinge men bor på junigården i Landskrona med min fina pojkvän. Alex heter han. Vi har inga husdjur (förutom dammråttor) men så småningom med tiden blir det nog en liten valpis. Jag har en mamma och två pappor. En riktig och en låtsas. 4 syskon. Victor 27, Elin 25, Evelina 14 och Oliver 3. Jag värdesätter min familj högst av allt i mitt liv och det finns inget som någonsin kommer ändra på det. Dem är bäst ingen protest.
 
Jag jobbar som montör på Borgwarner i Landskrona. Monterar kopplingar till bilar. Låter avancerat men det är de inte ;-) Anställd sen Aug 2011.
 
Ja ni.. som jag sa det blev en kort presentation... =)

Sjuk

 
Om det är något som får mig på dåligt humör så är det att vara sjuk. Började som en liiiiten irritation i halsen i förrgår, som sedan igår övergick i lite värk i bihålorna, som idag övergick i mycket värk i bihålorna, feber och halsont. Jag vill inte riktigt erkänna det själv men jag vet att jag blir en riktig häxa - gnällig snäsig och bölig för det gör ont överallt. Stackars Alex.. förlåt älskling.
 
Det kan ju inte bli värre tänker man då, men jorå.. såklart jobbar jag fyllnadstid i morgon 06.30-16.00 och därefter kommer ju hela långa helgen med jobb också. Känner att jag kanske behövt dagen imorgon att vila upp mig för att palla jobba helgen med förkylning men jag hatar ju att vara hemma från jobbet. Nä jag ska fan ta mig igenom det.
 
Idag var vi uppe tidigt, jag hade läkarbesök vid nio i kävlinge. Känns som jag hade väntat på det här besöket i evigheter, men jag fick svaret jag trodde jag skulle få, "det är inget farligt, det är normalt". Jag har ju sedan cirka 4 veckor tillbaka fått jättemycket leverfläckar och det suger. Har fått små prickar utspritt över hela kroppen men flest på bröstet, armarna och axlarna. Som tjej (ja även om kille men kanske lite mer som tjej) vill man ju inte riktigt acceptera att man ska ha en massa prickar överallt på hela kroppen som aldrig någonsin kommer gå bort... :( inte fint!! men jag får ju vara glad att det inte var värre. Efter läkarbesöket åt vi frukost hos min mamma. Sen åkte vi hem, fixade lite grejer och somnade en stund... sen hämtade vi Alex mamma och åkte en sväng till väla. Nu ikväll gick vi en runda i stan också efter att vi käkat middag hemma hos dem. (hans föräldrar då alltså)
 
Nu ska jag ge er ett inlägg från listan tänkte jag! PUSS
 
 
Nån mer som saknar sommaren redan?
 
 

Torka

Med den bloggtorka jag har, så tänkte jag börja beta av den "berömda" listan som cirkulerat runt i all evighet... nu har den kommit till mig ;-) Får jag tid imorgon så kör jag en eller två punkter! natti
 

Broccolistuvning

 
Whats uuuuup. Jag har precis käkat lunch. Kassler och broccolistuvning. Har faktiskt aldrig lagat det innan, men eftersom jag älskar stuvade makaroner och konstaterade att det blir lite för mycket PP, så gjorde jag en annan variant. Sjukt gott, det kommer jag göra fler gånger. Nu är jag mätt i magen :-)
 
Imorgon är det dags för jobb så idag kände jag för att inte göra någonting särskilt alls. Har slappat hela förmiddagen men snart får jag väl ta mig i kragen för Alex jobbar bara till 16 idag. Man kan ju inte vara hemma en hel dag utan att städa.... lite iallafall ;-)
 
Förresten! Som ni vet har jag jobbat helg-skift väldigt länge nu, 14 månader för att va exakt. Nu stänger vi helgen (på min lina) och vi får gå tillbaks och jobba tvåskift. Blandade känslor över det men vad ska man göra. Imorgon får vi besked om hur många veckor till vi jobbar helg. Kan ju säga att det kommer kännas sjukt skumt att jobba mer och vara ledig mindre... och tjäna mindre.... men att framförallt vara ledig på HELGER... Men med allt ont kommer nåt gott och vice verca :-) pengar är ju inte allt!
 
 
 
Packade in lite julklappar igår, det blev nästan lite fint att ha dem liggande där som inredning... haha. Men dem åker ner i påsar sålänge ;-)
 
 

Såhär tråkigt hade jag igår

 
 Nån som vet vem han Zlatan är?...
 
 

Hissa och dissa?

 
Ser att det har blivit en stor trend i bloggvärlden att hissa och dissa. Eller ja det har det väl egentligen alltid varit men ett tag försvann det lite men är nu tillbaka igen. Så nu tänkte jag hissa och dissa lite jag med!
 
DISSAR
 
Fetdissar mediahysterin kring Katrin Zytomierska. Hallå, hon har kallat någon för tjock? Lägg av. Vi lever i 2012. Har ni själv aldrig kallat någon för tjock? Jag stödjer absolut inte mobbing och alla människor får se ut som dem vill, jag själv tillexempel väger inga 55 kilo som Katrin gör. Men jag kan säga att jag reagerade likadant på Sats kampanj, efter att ha tränat i 13 år på sats så är ju oddsen ganska stora man inte ser ut som tjejen på bilden. Det katrin menade var ju såklart att det var dålig marknadsföring för dem själva. Jag menar varför är vi människor intresserade av att läsa om kost och hälsa i tidningar? Om mat och bra recept? Varför köper vi produkter i hopp om att de ska göra oss smalare eller snyggare? Jo för att vi vill vara det. För att det är ett ideal. Inte hade vi köpt en brunkräm eller hudkräm där modellen har fet hy och finnar, eller en tandkräm där personen som visar upp den har gula tänder, eller mascara som man får kortare ögonfransar av! Eller? Nej det ska ni inte inbilla mig iallafall. Det var kanske lite hårt gjort av Katrin att gå på så hårt (alla människor tål inte det) och att kvinnan på bilden blev så offentliggjord iochmed att K har en så stor blogg, MEN i sverige finns ju något som kallas för yttrandefrihet så all denna hysteri kring att hon kallade någon för tjockis är TO much enligt mig. Släpp det.
 
Det är inte ok att kommentera någons vikt men det är ok att kalla någon för fjortis, att dra hela sveriges tonåringar över en gräns och kommentera deras plutande läppar, för mycket smink, slampiga kläder.. Samla ett gäng bilder på tjejer från nattstad/google osv och hänga ut dem i sina bloggar och undra på hur man kan vilja se ut så! Det är PRECIS samma sak! Så svälj er dubbelmoral pojkar och flickor :)
 
HISSAR

Jag hissar Skånetrafiken. Har nog aldrig hört någon göra det. Priserna på att åka kollektivt har gått upp i helt för höga summor enligt mig, men i snart ett års tid har jag nog stött på ETT eller möjligtvis två försenade tåg. För mig som inte har körkort än är jag superglad att jag kan ta mig från A till B med buss eller tåg!
 
Jag hissar också Kappahl och Lindex! I många år har jag vägrat köpa mer än underkläder i dem affärerna men jag måste säga att nu har dem börjat sälja kläder i precis samma "stil" och klass som hm, cubus, gina och alla de där butikerna. Förra veckan letade jag efter något "festligt" att ha på mig och jag måste säga att dem två affärerna erbjöd mer fest snygg och glittrigt än de andra 3! Heja kappahl och lindex ;-)
 
 

När det är bra

 
Hej i regnet! Hoppas ni har en bra vecka. Min har varit super hittills. Alex har varit ledig måndag tisdag och det har varit två jättemysiga dagar. I måndes var vi och badade i flera timmar med min lillebror på tolvåkersbadet i lödde, måste säga att det är som balsam för själen att se sin lillebror skrika och skratta av glädje :) kul hade vi iallafall. Han tycker inte om att vara under vattnet men ändå fick han för sig att han skulle hoppa från trampolinen, haha vi trodde aldrig han skulle göra det men med mig bakom sig och alex i vattnet (på tre meters djup) så gjorde han det!! haha och stolt var han min sötnos :) Efter badandet åkte vi hem till mina föräldrar och åt och umgicks lite.
 
Igår började vi dagen med frukost och filmmys framför tvn, vi såg the amazing spiderman? hette den så? tror det. Jag tyckte den var bra men Alex tyckte dem andra filmerna är bättre. Kan inte säga något om det då jag aldrig sett nån annan spiderman film. När klockan var typ 3 åkte vi till väla för julklapps-shopping. Fick handlat en del :) middag på ikea och efter det satt vi två timmar på akuten! Jag mådde inte bra och ville inte vänta på mitt läkarbesök nästa vecka, men när det väl var min tur fick vi veta att dem ändå inte hade någon hudläkare på plats. Så väntan var förgäves eller vad man ska säga! Men men... sånt som händer. Hem och packade in lite julklappar sen film och ostbricka framför tvn :) Har slarvat med pointsen i några dagar så idag tar jag tag i mig själv igen!
 
 
 

Det här med dofter...

 
Har ni tänkt på det någon gång..? Hur olika dofter väcker olika minnen och tankar? Nu menar jag inte att man minns alla dofter man någonsin kännt men många etsar sig liksom fast. Jag har en sån grej med parfymer. Kanske ett 10 tal olika parfymer, när jag känner lukten av dem någonstans så kommer det upp en bild av en plats, en tid, en person eller ett gammalt minne. Som den första på bilden, puma flowing. Guuud jag minns min tid som 13 åring, när man åkte moped och hängde utanför en livsmedelsbutik i kävlinge hela kvällarna i typ ett år. Tror bestämt det var min första "märkes" parfym någonsin ;-)
 
Eller brittan, britney spears parfymen, använde den jämt när jag gick typ i nionde klass. Den är jättekoncentrerad och luktar väldigt starkt sött, typ godis/tuggummi? Jag överanvände denna och när jag gick in i skolan kunde man typ lukta att jag anlänt.. haha hemskt, idag skulle jag inte välja denna doften...
 
Roberto Cavalli. En parfym som Alex pratade mycket om i början när vi träffades, han hade den i ett sånt liteeeet pytte provrör som han fått en gång på åhlens (?) men dem hade slutat sälja den typ överallt. Jag letade och hittade den på internet och beställde den till honom. Det var den första grejen jag gav honom :) och den använde han varje dag på vår paris resa så varje gång han har den parfymen på sig och jag borrar in mig i hans tröja, då känner jag Paris... tänker tillbaka på när vi gick där hand i hand på gatorna =) haha mysigt!
 
Hade kunnat hålla på i evigheter men tror ni har fattat poängen... Är jag helt ensam om detta eller känner ni igen er?
 

Här har ni den

 
Här har ni den, min senaste glossybox. Denna gången var det väldigt blandade grejer, jag hade gärna önskat kanske någon hudprodukt istället för tvål men det kommer kanske nästa gång. Har ju köpt en 3 månaders prem. till att börja med och gillar jag det så köper jag väl 6 eller 12 månader :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick, kortfattat, (bildordning) en handtvål med nån peelinggrus i som luktar supergott. En liten flaska brilliantsmile munskölj, inte testat ännu. Rosa/rött minilack från Nails inc som sägs vara ett av londons mest kända märke på nagellack (?) En stooor flaska med tvål som luktar himmelskt. Ett par månadslinser med tillhörande linsvätska och hållare. Dessa kommer jag dock inte använda, provade dem igår och de är nästintill svarta, det ser inte naturligt ut alls och Alex tyckte jag liknade en Alien ;-)
 

Ikea


Igår direkt efter att Alex slutat kom han och hämtade mig och min storasyster i Kävlinge också åkte vi till Ikea och handlade. Köpte lite smågrejer, krukor (röda! Snart jul) kuddar, ljus, duk, badrock ja lite sånt... Visst känns det alltid så billigt på Ikea men när man kommer till kassan blir det ändå en jäkla summa fast man tycker man bara handlat så lite? Haha, jag ska inte gnälla, de drabbar ju inga fattiga men ändå ;-)

När vi kom hem packade vi upp och duschade sen kollade vi lite på tv innan det var dags för sängen. Vi "bytte sida" i dubbelsängen igår och båda sov skitbra så det blir nog så vi sover i framtiden. Hahaha. Nu lagar jag frukost sen ska jag ut på en pw.. Det var längesen sist!

Jag ska också lägga ut sen vad jag fick i glossyboxen.. Såg det var nån som ville det :)


Glossybox


Godmorgon (?) allt bra idag? Här är det fint, solen skiner ju! Det är ganska mysko ändå vad solens strålar gör med oss människor. Den fyller oss oftast med en glädje som inte är densamma som när vi vaknar upp till mulet eller regn :) Jag sitter iallafall på tåget på väg till Kävlinge, som jag brukar göra på tisdagar. Ska hälsa på familjen!

Tänkte fråga er en grej, jag började "premenumera" på glossybox för ett tag sen. För er som inte vet vad det är så är det en söt liten box man får hemskickad en gång varje månad med fem produkter i. Oftast är det mindre förpackningar av allt, typ i "resestorlek" såna man har med när man åker bort eller liknande. Man väljer inte själv vad man får i boxen utan det är en överraskning varje gång. Faktiskt väldigt spännande :) gillar man inte grejerna själv kan man ju ge bort till sina nära. Undrar nu om ni vill att jag ska berätta varje gång vad jag får i min box?

Vi hörs!


Såhär ligger det till...

 
.. varje gång jag går in här för att skriva några rader till er så slutar det ungefär såhär. "Hej, hur är det med er? Nu var det ett ta....." Sen suddar jag och loggar ut igen för att jag känner att jag ändå inte kommer bjuda på något roligt att läsa. Jag har helt torka, vet inte vad jag ska skriva om alls. Nu faller höstmörkret (eller vintermörkret kanske vi ska säga?) och jag blir alltid lite nedstämd under detta halvåret.. vissa av er förstår säkert hur det känns medans andra inte har några problem med det alls. Det viktiga är väl att försöka hitta ljuset om dagarna, hitta på saker man tycker om och ta vara på dagarna medans det är ljust ute :) just nu är jag ju ledig på vardagarna så man tycker ju att det inte borde kännas jobbigt då. Det är iallafall skönt att jag inte har ett 7-16 jobb, det finns inget tråkigare än att komma ut från jobb också är det redan mörkt. D to the eprimerande.
 
Annars flyter väl allt på som vanligt antar jag. Snart är det jul och det ska bli mysigt. Det ser jag framemot. Julafton detta året kommer spenderas hos min mamma och dagen efter hos Alex familj. Har inte samtalat med min far ännu men förra året träffades vi bara och bytte paket och käkade lussebullar. Egentligen är det ibland lite onödigt att styra upp ett julefirande till, det kostar bara massa pengar för honom, det viktiga är ju att vi är tillsammans och har det mysigt, maten tröttnar man ändå på ganska snabbt. Jag längtar iallafall, jag tycker om julen, att få julpynta och packa in paket. Älskar att ge bort saker till mina nära... dem är de finaste jag har och alltså värda det bästa ♥ Dock kan tiden få skynda lite nu, jag vill pynta hela lägenheten med massa mysiga ljus och julgrejer.. tur att både jag och A gillar det lika mycket, han dock längtar efter att få klä in hela balkongen i lampor! haha.
 
Angående min viktresa kan jag säga som så; den har stannat upp lite! Jag har ju som jag tidigare berättat ätit efter viktväktarnas system. Det funkade jättebra och jag tappade 7 kilo på bara några veckor. Varje vecka får man en "veckobonus" på 40 propoints (utöver dem vanliga) som det heter, men jag använde aldrig denna och kanske därav jag tappade lite fortare. Efter några veckor blev jag, som alla andra, sugen på godis och började käka lite naturgodis på lördagar. I början fortsatte jag att gå ner men sen tog det liksom stopp. Nu äter jag mitt älskade godis om lördagarna men vikten står stilla och har gjort i några veckor. Så fortfarande inget förlorat men heller inget vunnet, nu är det bort med godisskålen ett tag och ner ytterligare lite i vikt :) det klarar jag!
 
Tiden springer iväg och igår hade jag och Alex åtta månader. Jag jobbade 12 timmarspass så det blev inget söndagsmys, men det gör inget. Det är inte månadsdagarna som är det viktiga i förhållandet utan alla andra dagar där i mellan, kärlek i vardagen. Det där lilla som kan göra så mycket. Nä nu lät det väldigt klyschigt men jag älskar dig Alex och det vet du, oavsett vilken dag på året :)
 
Ja mycket mer än så har jag väl inte att säga just nu... ska försöka bli bättre på att skriva, jag vet ju att jag mår bättre när jag får skriva av mig, även om det inte blir lika intressant varje gång. Men ta hand om er sålänge ;-) love!
 
 
På väg till flyget hem i paris. det vi inte visste då var att det inte skulle bli roligt att vänta i 8 timmar på en flygplats... på denna bilden väger jag btw de mesta jag vägt i mitt liv. syns kanske inte så mycket på just denna kanske därför jag valde att publicera den ;)