KUL

 
Ligger i soffan och kollar på ett topmodel avsnitt från nån äldre säsong. Såg det nya igår, USA vs Storbrittanien och jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar idén än. Men men.
 
På lördag går vi in i juli och vi har fortfarande inte fått nån sommar. Jag hoppas verkligen den kommer vecka 30 när jag går på semester annars blir jag ledsen. Grått grått och åter grått. KUL.
 
Imorgon jobbar jag hela eftermiddagen sen hoppar jag på en ny jobbhelg. Åter KUL. Nä idag är jag på dåligt humör.. inget är kul.
 
Vi hörs.

New in

 
Har lovat mig själv att tänka över lite nogrannare vad jag lägger mina pengar på och att inte kasta bort pengar på massa onödiga prylar hela tiden.. Så idag när jag åkte till centersyd så hade jag i planerna att bara köpa saker som jag behöver. Nu tänker ni "öhh du har shoppat, du behöver egentligen inte grejerna" Men med tänka över mina inköp menar jag att när man är och handlar på ett köpcentrum blir det lätt att man köper ett par skor som man egentligen inte alls behöver till något utan dem bara vara snygga, eller en klänning när man egentligen har alldeles för många oanvända hemma etc. 
 
Denna gången hade jag tänkt ut allt som jag behövde :) En väska i bra storlek att ha med sig alltid, inte för stor och inte för liten (som alla mina andra är haha) ett neutralt nagellack, trosor, en plånbok (!) och en hoodie. Allt fick jag med mig hem :) + en hoodie till Alex också. Allt för endast 800:- då tröjorna var på rea. Duktig chey! 
 
 
 
 
 
Nagellacket var faktiskt riktigt fint. Färgen heter "cutecoral" och är från MaXfactor.
 
 
 
 

Riktigt dåligt!

 
 
För cirkus två veckor sen beställde jag typ 600 foto från vår resa i paris. Eftersom jag beställt från fuji så många gånger och deras sida där man laddar upp foto i princip alltid klyddar så beställde jag från "snapfish" denna gången. (har beställt en gång där för länge sen) 
 
Idag när fotona hade kommit till utlämnningsstället och Alex hämtade dem fick han dem såhär. Paketet är inte emballerat eller tejpat utan bara stängt. Därefter måste någon ha klippt/skurit/brutit?! upp paketet.. riktigt arga blev både jag och A för foton är ju faktiskt en privat angelägenhet eller har jag fel? Vad tycker ni? borde jag inte kräva kompensering för detta?

Lite hjälp?


Kan någon berätta för mig varför blogg.se appen inte funkar? Ha laddat ner den om och om igen flera gånger och jag skriver rätt uppgifter men kommer ändå inte in? Aja. Skriver från hemsidan nu men här funkar det ju inte att lägga in bilder.

Igår var jag, min mamma och två av mina syskon i min lägenhet ock städade. Höll på hela långa dagen... På kvällen kom min styvpappa och Alex också flyttade vi allt det sista till Kävlinge som ska förvaras där. Riktigt tråkig dag var det med städning osv men man måste ju. Stort tack till min mamma som hjälpte mig med städningen och till flyttgubbarna som bar alla grejer ;-) (Alex och Jörgen)

Nu sitter jag på bussen till lödde. Min syster och Paula skulle dit idag så jag tänkte hänga på. Dock tar jag bussen från Landskrona istället för att spara lite tid :) Ikväll ska det packas upp grejer hos Alex. Nu är vi sambo! Rätt overkligt va :) love you.

Flyttstädning

 
 
Nu ska jag käka frukost och klä på mig (varmt!) innan jag ska bege mig till tåget för att möta min mamma, lillebror och stora syster. Dem kommer hit idag för att hjälpa mig packa det sista och städa i min gamla lägenhet :) Först en sväng till öb för att handla flyttkartonger! Synd det ska regna oavbrutet.... grr
 
 
 

Midsommar

 
Att ändra arbetstiderna i fredes gjorde att denna helgen kändes helt upp och nervänd. I fredes slutade vi ju halv 4, och som jag berättade tidigare hade jag och Alex inget speciellt planerat. Vi åkte till min mamma och åt midsommar mat och umgicks med min familj sen åkte vi hem igen. Kvällen spenderades i sängen framför tvn.. Men det var ändå okej. Det kändes inte som midsommar ändå. Visste ni att "midsommar" betyder att vi har kommit till mitten av sommaren och att det går mot sämre tider igen? Ush. Vi som inte ens fått någon sommar ännu...
 
I lördes kväll fick vi satt upp väggtexten jag beställde för ett tag sen och det blev såhär fint.. lite klurig att sätta upp men jag blev supernöjd. Sa till A att det är finare än tavlor haha, snart har vi text överallt i hela lägenheten... ;)
 
  
 
 Beställd på unikdekor.se 
 
 
 

Nu håller vi kväll


Förlåt för dålig uppdatering idag. Tiden bara sprang iväg då vi hade en del att göra. Vi fick gjort en del i kolonin samtidigt som vi fick vara i solen :) Imorgon ska det gå mot tråkigare väder dock, om man väljer att lita på väderprognoserna så ska det regna hela helgen.. hurray för svensk sommar.

Nä, jag ska upp och jobba om typ 5 timmar, måste gå och lägga mig.. Vi hörs imorgon! natti på er


Min baby idag. Älskar dig!


Drömmar


Hej i solen!

Sitter och väntar på min sega pojkvän som ska bli färdig så vi kan bege oss ut i solen. Imorgon är det midsommar, men till skillnad från andra år så har jag inte planerat något speciellt. Vi ska iallafall äta hos min mamma och sen får vi se :) Jag skulle ju egentligen jobbat på kvällen som vanligt, men vi ändrade tiden så jag börjar tidigt imorgon bitti och slutar halv 4. Lite tråkigt att jobba överhuvudtaget men bättre än att inte vara ledig alls!

Nu glömmer ni väl inte att plocka sju olika sorters blommor för att lägga under kudden imorgon natt? Då ska ni drömma om er blivande och den ni ska spendera resten av ert liv med... ;-)



En sockerbagare...



Äntligen..


.. kom jag hem och fick lite mat i magen! Åt alldeles för lite imorse för att orka jobba i denna solen. Fast vi fick målat en hel del ändå. Alex mamma körde mig hem så vi stannade på kvantum och handlade lite. Köpte färdiga kycklingspett, då jag har en tendens att stoppa i mig massa annat skit UNDER tiden jag lagar mat om jag är jättehungrig, haha. Känner ni igen er?

Nu ska jag plocka undan lite sen ska jag invänta min pappa som kommer och hälsar på en stund innan han ska jobba. Ska bli skönt och träffa honom, längesen jag såg min papi.







Har ni smakat nya mjölken med mer protein? Riktigt god.. finns med blåbärssmak också :)


Nystart


Godmorgon på er! Nu var det längesen ni såg mig här på blogg.se, det är nog snart ett år sen jag slutade blogga som "hejhejhejemma". Men nu har jag iallafall bestämt mig för att börja igen, på nytt.. :)

Jag jobbar fortfarande kvar på borgwarner i Landskrona, jag får faktiskt tillom tillsvidare anställning from. 1 juli! :) Jätteglad blev jag igår när dem ringde och berättade det. En otrolig lättnad att slippa tänka varannan månad om man ska bli "förlängd" eller inte. Och ovanpå detta är det ju semester snart! kan ni gissa om jag längtar efter lite lediga helger...

Jag har sagt upp min lägenhet, mitt kontrakt går ut nu den siste juni så nästa vecka ska det sista packas sen är det bara städning kvar. Så vart tar jag vägen nu? ;) kanske inte så svårgissat. Jag ska flytta in hos Alex. Vi beslutade att gå att betala för två lägenheter är vansinne, särskilt när min är så dyr. Också vill vi ju bo under samma tak såklart :)

Annars är det mesta som vanligt... det regnar ju dock inte idag! och det tillhör ju vanligheterna nu förtiden *ler Så nu ska jag faktiskt klä på mig för att bege mig ut till Alex föräldrar som är i kolonin och jobbar...
... vi hörs lite senare, kram!



Från igår när jag var i Kävlinge. Två powerwalks med storasyster och nyttig lunch!


Var också iväg igår och köpte en ny cykel till min mamma