Noll lust

 
Har noll lust och blogga, därför jag lyser med min frånvaro. Måndag idag, skönt att jobb helgen är över. Sitter för övrigt fortfarande i min onepiece och har inte fått mycket gjort idag kan jag säga. Min pappa kom hit vid halv 12 och gick för en stund sen. Har hjälpt honom med att fixa ett cv och personligt brev. Usch, det är fan inte lätt för dem äldre att komma ut på arbetsmarknaden efter att ha haft samma jobb i 20 år. Fattar ju halv sju. Jag menar det är inte alls lätt för oss unga iheller men vi förstår oss iallafall på internet och alla rekryteringssidor och skit. Nä min far har fått en jobbcoach han sitter hos en gång i veckan men hon är då inte mycket till hjälp. Ett riktigt skämt skulle jag vilja kalla det.
 
Annars? har inte mycket planer för den kommande veckan. Har lite smått ångest för att halva dagen i stort sett har passerat och jag har inte gjort något av den känns det som. Eller ja jo jag har ju varit snäll och gjort en god gärning men inget annat. Vädret suger som vanligt så någon Pw är jag inte särskilt sugen på. Om några timmar anländer min man hem. För att va exakt går han nog in genom vår dörr 17:30 och då kan jag ju lika bra ha middagen klar eftersom jag inte har nåt annat för mig. Så så får det bli. Göra ingenting fram till halv 4, sen gå och handla lite och därefter laga mat. Perfecto.
 
Vi hörs :)

What to expect when you're expecting


.. Kul film jag såg häromdan! Helt klart sevärd om man vill skratta lite :) *tjejfilm*

Nu är helgen slut (skönt) och måndagen snart likaså! Tiden går för fort ibland. Idag har jag varit i Kävlinge och hälsat på min mamma, som jag brukar göra en gång i veckan. Lämnat en stycken klänning och några skjortor till sina nya ägare har jag också gjort, smart att sälja vidare kläder som ändå bara skräpar i garderoben :)

Imorgon ska jag åka till Lund och träffa min Louise :) ska bli mysigt eftersom de va ett tag sen nu. Nu kommer tåget! Ta hand om er :)




Mys

 
Godmorgon! Sitter framför tvn och ska precis sätta på en film jag laddat ner. "What to expect when youre expecting" Frukost framför tvn är ju bäst. Dock måste jag skynda på lite nu om jag ska hinna se en hel film och göra allt annat jag måste innan jag ska gå till jobbet vid två.. :)
 
Igår hade vi en supermysig kväll. Jag hade fixat och gjort det mysigt till min älskling när han kom hem från jobbet. Lagat mat och skapat en romantisk stämning med ljus och rosenblad ;-) nästan så jag blev lite generad när han kom hem haha. Vi köper inte några dyrare gåvor varje månad men eftersom jag visste att han behövde ett nytt vax från Maria nila så köpte jag det. Tanken som räknas ;-) Vi åt och hade det mys iallafall sen åkte vi hem till mina föräldrar med kanelbullar och tillbringade kvällen där. Superdag! 
 
När vi kom hem och skulle lägga oss plockade A fram en liten present till mig med, en ny navelpiercing med "långt hänge" :) jättefin. Han är så söt. Love you.
 
Nu ska jag se filmen! Vi hörs :)
 
 
 
 
 
Detta hade Alex skrivit på golvet imorse med rosenbladen från igår. Haha <3
 

Sju månader

Tack för att du är du och för att du älskar mig. Tack för att du ger mig all din kärlek och givmildhet. Tack för att du tog med mig på en resa jag sent kommer glömma och tack för att jag alltid kan lita på att du står bakom mig. Jag älskar dig Alex. <3
 
 
Vi på bussen till disneyland i våras. Love you.
 

Going down down down

 
Hurray! :) Var nästan lite nervös när jag ställde mig på vågen imorse. För er som inte hängt med så käkar jag efter viktväktarnas räknesystem, alltså jag räknar min mat i points för att veta hur mycket jag får i mig. Eftersom jag börjat unna mig lite naturgodis på lördagar så är jag alltid lika orolig att jag inte ska gå ner, haha. Torsdagar är min vägdag. Jag går inte på deras möten och använder inte mig utav deras "tjänster" utan väger mig hemma och räknar själv. Jag började där i våras men när jag lärt mig systemet kändes pengarna inte värt. För min del, för vissa är det såklart skitbra att gå dit och väga sig varje vecka i vetskap om att någon "håller koll" på en, då vill man ju inte fuska. Men jag har så pass mycket självdiciplin att jag klarar det ändå. MEN nu var det inte det jag skulle berätta... jag skulle berätta att vågen visade -1 kg! Härligt då jag inte rört på mig en enda gång denna veckan ;)
 
Nu tänkte jag också berätta för er att min startvikt var 72,4 kg. Många har sagt "vaaa? nämen så stor har du inte varit" Men jodå så är det. Idag visade vågen 65,4 och jag är så nöjd. Vankas det nya jeans nästa tors? Think so ;) men bara om vågen visar under 65 då det är mitt andra delmål!
 
 
 
Denna söta lappen låg på köksbordet imorse när jag steg upp.. Hur glad blir man?! :) Och jag åt mackor till frukost istället för gröt, bara för att jag kan.
 

"Skrivspelet"


Ikväll spelade jag och Alex ett spel som jag konstigt nog alltid kallat för "skriv spelet" haha. Det går ut på att man väljer kategorier, tex. Namn, städer, affärer, kändisar osv. Sen ska den ena rabbla alfabetet tyst och den andra ska stoppa. Blir det då till exempel bokstaven G så ska vi båda komma på en stad, en affär ja en av varje på bokstaven g. Den som först blir klar får säga stopp och då måste man lägga pennorna och räkna poäng. Sen kör man typ 10-14 bokstäver typ.

Roligt var det iallafall och Alex fick för sig att ladbrokes var en affär (en spelsajt?) att D.C funkade bra som en stad på D (washington d.c) att drake räknades som ett djur och att kissie var i kändis kategorin. Att kissie var "kändis" kunde jag ge han men inget annat. Hahaha. Han är söt min pojkvän. Ska fråga han om vi kan åka och titta på drakar nån dag.... ;-)

Nu ikväll har vi också läs; jag kollat på Efterlyst. A sover sött som en liten flicka bakom mig i soffan och jag har alltså legat och retat mig åt hur hemska människor det finns. Hoppas verkligen de tar fast killarna som mördade den unga Joakim. Personligen tror jag att droger eller pengar var iblandat då det oftast är huvudsaken till såna händelser men inget gör det ok att beröva någon livet. Hemskt. Lider med hans familj.

Nu ska jag snart sova tror jag :-*


Leg

 
Hello! Hur är det med er idag? Med mig är det bra, men jag har känt mig lite smått illamående hela förmiddagen. Kom precis hem till min mami igen, anlände hit vid elva idag och då bestämde vi oss för att åka in till lund och chansa på att bådas leg var klara. (vi gjorde ju nya på polisen förra veckan) Jag fick ju sms i måndes redan om att jag kunde hämta mitt. Och som jag trodde var hennes också färdigt :) 
 
Imorgon har jag och Alex sju månader tillsammans och det är kanelbullens-dag. Haha. Det var ju inte så länge sen jag bakade kanel och vaniljbullar så jag vet inte om jag är så sugen på att baka imorgon. Men det är ju så gooott. Nä jag tror bestämt att jag lagar en god middag till min man istället och har massa mys på vår dag <3
 
Nu ska jag äta! 
 
 

BUS


Gokväll på er! Eller godnatt kanske jag ska säga ;) sitter i soffan på en handduk och lufttorkar, har precis duschat och smörjt in mig med brun utan sol. Haha känner mig så blek, så jag köpte en flaska bus. Helt ärligt så har jag aldrig provat det förr, så jag vet inte vad som väntar mig imorgon när jag vaknar... Eftersom man inte får ha det i ansiktet så sprayade jag mig där med min "tan can" spray.. Den har jag heller ingen större erfarenhet av men vi får se hur det turns out :)

Idag har jag varit hos min mamma och sen på centersyd med min storasyster, hennes kille och min brors tjej. Köpte en tunika/klänning på vero moda också bytte jag mina boots mot ett par andra med nitar på som kom in idag. Haha det fick min babe lida för, han slutade jobbet sex, körde hem till Landskrona och hämtade skorna, körde till lödde och mötte upp mig så jag kunde byta skorna. Min ängel ❤ sen käkade vi donken.

Nu ska jag snart sova. Puss!


2 oktober


Ja mina vänner nu är vi inne i oktober månad. Helt sjukt vad detta året bara har rusat förbi, både på gott och på ont. Men snart är det jul! Och det är ju bara SÅ mysigt ❤

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att både jag och Alex var lediga så vi var runt och shoppade lite. Provade alla sorters skor i alla möjliga sko affärer... Hade checkat in några stycken på din skos och scoretts hemsida men in real life gillade jag dem inte alls. Ska jag vara helt ärlig så hatade jag verkligen de "äkta" skorna. Fanns ett par sjukt snygga boots med nitar från D for dashia men fy så obekväma tunga och halkiga (?) de var haha. Så trots att jag inte hittade några jag verkligen ville ha så tog jag tre par på skopunkten (bara för att jag faktiskt behövde ett par skor) och det kalaset slutade på 748 spänn. Mycket bättre än 1299 för ett par äkta som var osköna visst?

Nu sitter jag på tåget hem till min mami. Jag har saknat henne, min fina mamma.