Living

Kök. Öppen planlösning.
 
 
Vardagsrum öppen planlösning.
 
 
Hall.
 
Hall.
 
Toalett.
 
Toalett.
 
Sovrum. Inte de snyggaste sängkläderna när bilden togs dock ;)
 
 
Sovrum.
Balkong.
 
På bilderna har vi inga gardiner i några fönster då Alex inte tycker om gardiner men nu har vi köpt till köket förra veckan och sovrummet blir nästa projekt :) 

Long time no see

 
Hej i regnet!
 
Hur är det med er? Med mig är det bra. Har lite ont i fötterna bara, gick en mil igår (woho!) och idag har jag jobbat som materialare på jobbet. Ont gör det iallafall av någon anledning.
 
Har jobbat mer än vanligt de senaste två veckorna och därför har jag inte pallat blogga. Eftermiddag förra veckan och förmiddag denna. Imorgon är det äntligen sista dagen sen har jag SEfuckingMESTER :) ska bli så skönt. Har inte riktigt fattat det än, haha. Så imorgon kl 15 är jag en ledig tjej. Fram tills den 17 aug och då börjar vi på helgskiftet igen och återgår till vanliga rutiner. Både skönt och jobbigt kan jag tycka. Skönt att komma tillbaka och jobba med sitt vanliga skift med vanliga rutiner, men tråkigt att inte vara ledig på helger när andra är lediga såklart.
 
Just nu sitter jag och kollar på tv.. kom hem vid 15 och tog tag i att städa köket och sortera och rensa skafferi, kyl osv. Tänkte pausa lite sen damsuga. Min kära sambo skickade nämligen precis att han ska jobba över till 7 så jag har ju lite tid att fördriva tills han kommer hem och myser med mig.
 
Tänkte lägga upp lite bilder på hur jag bor nu. Jag visade ju hur min förra lägenhet såg ut men nu har jag ju flyttat in hos Alex. Han tog lite bilder och la upp på sin facebook så jag tänkte tjuva dem ;)
 

Visit in lomma

 
Har precis gjort mig färdig inför jobb. Lite tidigare än räknat men vad gör det om 100 år? Halv tre drar jag iallafall och då är en seg helg igång med jobb.. därefter ytterligare 4 dagar Em nästa vecka.. MEN sen är jag ledig på helgen och då är det karneval här i landskrona :) ser framemot en ledig helg!
 
Igår gjorde jag en visit i Lomma hos min kära Louise som precis flyttat dit med sin pojkvän. Det var guld värt och få lite tid med henne efter att inte umgåtts på säkert 4-5 (?) månader. Vi är verkligen dåliga på att träffas regelbundet men det är så skönt att det är på lika villkor och att när vi väl ses är allt precis som vanligt :) kärlek till dig min vän.
Vi låg blandannat på en filt på stranden och drack vin och käka jordgubbar, riktigt härligt sätt att catcha upp på. Sen på kvällen kom min baby och hämtade mig.. (du är bäst)
 
Nämnvärt är väl också att vi var några timmar på hörby marknad i onsdes, min lillasyster och hennes kompis skulle också dit så dem fick åka dit med oss. Jag älskar verkligen att gå runt på marknader, känna lukten av nygjorda munkar, kolla på människor, handla fullkomligt onödiga saker (haha) men det är ändå så himla mysigt. Så tack älskling för att vi spenderade vår lediga dag ihop på marknad :)
 
Nä nu ska jag klä på mig, vi hörs 
 
 
 
 
 
 

Ledig

 
Hej i regnet! Har jobbat torsdag till sön därför har det inte varit någon uppdatering här på bloggen. Jobbar ju väldigt långa intensiva pass på helgen så när jag kommer hem på natten är inte prio ett att blogga. Men nu är det iallafall ny vecka :) Och efter nästa helg jobbar jag Em en vecka och Fm en vecka sen är det semester! yey! hoppas tiden går fort och att vi får bra väder.
 
Har packat upp en massa kläder och sorterat hela morgonen. Hatar det. Är världssämst på att vika kläder. Men nu är det gjort iallafall. Nu tänkte jag göra mig själv representabel sen ska jag bort och lämna nycklarna till min gamla lägenhet.
 
Imorgon är min babe ledig och det ska bli sååå skönt att inte bli väckt av någon väckarklocka. Händer nämnligen inte så ofta här hos oss att vi kan sova ut och ha en heldag tillsammans, då han jobbar i veckorna och jag på  helgerna.
 
Kram på er!