Neongult

 
Hur snyggt är inte neongult? kolla bara på Kenza och Petra som dem rockar sina gula tröjor.. Nästa inköp i klädväg blir nog nåt neongult :)
 
 

14 Mars

 
 
Sitter i soffan och har precis skrapat mina två triss som jag köpte på kvantum för en stund sen. Vinst, woho.. 60kr. Money back. Idag är min sista dag innan jag börjar jobba helg igen. Dock har jag tagit ledig på lördag (för längesen) för jag ska på min pojkväns storebrors tredje boxningsgala. Låter kanske tråkigt för vissa men det är faktiskt väldigt trevligt även om man inte är ett big fan av boxning. :)
 
Denna veckan har jag verkligen inte gjort mycket.. har inte känt mig på topp så förutom ett eller två besök hos min mor har jag legat i onepiecen framför tvn och kollat på Pretty little liars. Jag är ingen "serie tjej" överhuvudtaget, men mina systrar och min svägerska är verkligen... så när jag hade tråkigt för några dagar sen kom jag att tänka på en av serierna dem kollar på och efter ett avsnitt fastnade även jag.
 
Har ni någonsin känt att ni "have it all" men ändå känner er nere? Jag känner mig nästan dum över att jag inte mår bra.. jag har en underbar söt liten hund, en familj som älskar mig och alltid finns där, en pojkvän som jag kan räkna med ställer upp för mig alltid, han sliter just nu med att övningsköra med mig vareviga dag, vi köpte en systemkamera tillsammans i förrgår (som jag alltid velat äga!) och jag kan köpa den utan att ens känna av det ekonomiskt. Jag hade kunnat dra iväg på nån 4 dagars resa när jag vill eftersom jag nu börjar jobba helg och är ledig i veckorna.. jag bor i en bostadsrätt som är helt "ny" alltså som ingen bott i tidigare. Ändå är det saker som tynger mig.. som gör mig så ledsen. Varför ska jag behöva må dåligt istället för att njuta av allt de där jag har? inte likt mig att öppna mig för mycket här på bloggen, men ibland bara måste man skriva av sig lite för att själv förstå vad man tänker.. hur konstigt de nu än låter..
 
Nu ska jag slänga in en maskin tvätt sen ska jag nog ta och börja laga matlådor inför jobbet i helgen. Har ätit en massa skit denna veckan och det känns. Dags för skärpning!
 
 
my love
 
 
 

Canon EOS600D

 
 
Hej guys! Vi har köpt en systemkamera, jag och Alex. Nu kommer det förmodligen komma upp mer fina bilder i bloggen.. dock har vi tagit typ alla bilder förutom denna i ett annat förmat, vilket gör att de är för stora för bloggen. Jag orkar inte göra om några just nu så ni får nöja er med denna, typ den första bilden jag tog. Vi köpte en bok också så vi håller på att läsa och lära oss vissa saker man inte vet så man kan få liiite mer speciella bilder.
 
Lilla Milo som inte är så liten längre
 

JENSENS BØFHUS

 
Hej i solen!
 
Sitter i soffan och har precis målat naglarna med mitt nya lack jag köpte igår. Jag blir dock aldrig nöjd med färgen på lacken jag köper.. ville ha ett enkelt och "nude" lack men konstigt nog lyser de alltid igenom fast ja målar två lager. Kanske ska man använda bas och topplack? har faktiskt aldrig gjort det. Är det bara för skyddet och hållbarhetens skull eller blir färgen också bättre av ett bra baslack... någon som vet? Aja, förutom måla naglarna har jag käkat en skål mannagrynsgröt framför nån film på trean. En ganska skön lördagsmorgon :) Alex är på utbildning på jobbet idag och slutar vid tre tiden så då ska vi nog ut och övningsköra lite. Det går bättre och bättre :) Ikväll är det melodifestivalen final (call me a nerd if u want to) och vi ska se den hemma hos min mamma, och vet ni, vi ska grilla! mmmmm :) ska bli mysigt.
 
Igår kväll var vi och käkade på jensens bofhus på emporia, hade bokat bord där för en lite försenad 1års middag. Vi firade ju ett år den 4e :) det var mysigt och gott men efter ett andra besök där kan vi nu konstatera att det finns bättre och mer prisvärda restauranger. Efter det körde vi hem till Alex föräldrar en stund sen var det hem och dags att sova eftersom A började jättetidigt idag. Jag var trött jag med så kröp ner samtidigt.. :)
 
 
 
 
 

Kräkis

 
Yoooo, hur är det med er?
 
Själv ligger jag hemma och är sjuk and let me tell you its not funny. Eller sjuk och sjuk är jag väl egentligen inte (kanske?) men jag kräktes inatt så de kändes inte som en bra idé att gå till jobbet ifall de skulle va kräksjukan. Det är super långtråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting en hel dag.. hade nog hellre jobbat idag faktiskt. Då känns fredagen mer välkommen och välförtjänt på nåt sätt.. :)
 
Har varit ute med min lilla fis några gånger idag and halleluhja we have a sun in sweden too. Almost forgot that. Det är soligt och sol som ni vet är ju som balsam för själen, man blir glad och får ett härligt humör. Så det är skönt. Dock tänker jag inte som många andra säga "NU åker nya vårjackan fram woho" för så varmt är det faktiskt inte. Det blåser ju en hel del.
 
Idag är det som ni alla vet fredag och för min del blir det fredagsmys i soffan i vanlig ordning! Iom att resten av helgen är ganska innehållsrik som jag berättade i ett tidigare inlägg ;-)
 
Med maten går det bra, jag sköter den OK föruuuutom att jag var dum nog att köpa hem "START" ni vet den där crunchy muslin som typ är heldränkt i socker. Dör för start med hasselnötter.. godare än godis ju. Men kan ju pointsberäkna allt jag äter och fick för mig att jag skulle käka det när jag hade lite points över och unna mig, but hell no har redan ätit två-tre skålar sen i måndes så den åker nog i soporna idag... ;)