Eleven.se


Trots att jag aldrig varit en tjej som sminkat mig särskilt hårt eller avancerat så har jag nu fått ett stort intresse av smink. Tittar på smink tutorials och vill lära mig om allt och alla produkter jag tidigare aldrig brytt mig om. Hur man lägger en snygg sotning eller en "kardashian" make har plötsligt blivit kul att veta :)

Beställde ju en hel del från elf som jag fick förra veckan, nu har jag dock fastnat inne på eleven och nästa smink beställning jag gör kommer nog kännas liiite mer i plånkan än den från elf gjorde... Inte för att jag inte har råd utan för att det är smink och lite smink för 2000 rockar inte lika mycket som ett par snygga skor för 2 lappar. Men men, det ska bli kul, blir en beställning nästa lön ;)


Då var vi här igen..


På väg till jobbet för en 12 timmars arbetsdag.. You gotta love it. Or not. Eller jo, jag är faktiskt mig själv väldigt tacksam för att jag har ett jobb. (Och företaget såklart (hehehe) för att jag trots att jag hoppade av skolan andra året, visade framfötterna och sökte alla möjliga jobb. Jag vet att det är otroligt svårt idag och arbetslösheten är stor, men hälften av alla arbetssökanden idag sitter bara hemma och gnäller på AF och påstår sig få noll hjälp, allt suger, det finns absolut inga jobb åt dem och de kan lika gärna lägga sig ner och dö för det kommer aldrig ordna upp sig. Gör nåt åt det, kolla över ditt cv, be om att få läsa andras, be om hjälp, tips om var det behövs folk, spara pengar till ett truck kort som öppnar många portar, börja plugga och ta det på allvar, ska du ändå sitta hemma och vara arbetslös kan du lika gärna plugga. Ja you get the point. Tycker det är för många i detta samhället som söker ett jobb i månaden som vikarie på dagis eller i ett café, och visst det är en början, men är du ingen barnskötare eller förskollärare i grunden kommer det aldrig ta dig någonstans. Oavsett vad alla säger "men det är bättre än inget" JA, i vissa fall stämmer det men det är också lätt att fastna i vikarierutinen och glömma att man faktiskt måste ha minst 75 % sysselsättning för att gå runt i längden..

Haha, kunde fortsatt i evigheter, skulle bara bli ett "hej jag är på väg till jobbet inlägg" men blev lite mer än så :-) Morgonen började bra för mig men lite sämre för andra, min pojkvän försov sig lite, skyndade sig och lyckades va på plats utanför jobbet bara nån minut innan han skulle stämpla in, och kom då på att han glömt mobilen hemma. Addicted to his phone som han är (som alla är idag) vände han om och hämtade den. ;-) haha.

Nu är jag på jobbet, ha en bra söndag :)


4


Fyyra långa timmar kvar tills jag får komma hem och ha lördagsmys. Men denna dagen har ändå gått relativt snabbt. Alex är på domarutbildning i Malmö som slutar klockan 5 så vi är ju nästan hemma samtidigt idag.

Hoppas det är något bra på tv ikväll för jag ska f* bänka mig i soffan... Eller ska man hyra film kanske? Vi tänkte gå på bio egentligen men A ska upp och jobba klockan åtta så det är lite onödigt. Men en annan dag :)

Hörs!


Nattblogg


Heeeej på er. Hoppas ni har en trevlig/mysig/rolig/galen fredag vad ni nu än gör. Själv sitter jag på jobbet (eller står) och väntar på att få stämpla ut. Få komma hem och duscha och krypa ner i vår varma säng och kramas med A, det är lycka.

Tyvärr blir det inte så mycket bloggande under helgerna då jag som sagt jobbar en hel veckas jobb på 3 dagar, det blir en del timmar. Men jag ska göra så gott jag kan! ;)

Godnatt på er!


Frukost


Godmorgon vänner! Sitter framför tvn och äter frukost, steg upp för 45 minuter sen. Idag är det back to work, jobb hela helgen. Så trist men man måste ju. På måndag är mitt hjärta ledig, längtar, hoppas helgen går fort :)

Nu ska jag in i duschen!


Natti


Godnatt på er.. John blund har redan hälsat på Alex, men mig får han det lite svårare med ;) Nattinatt!


Cute

 
 
 
 
Färgen heter "Malaga wine"
 

Bara för att


... Inga skor som dög åt denna damen idag heller. Nu har jag bockat av väla och Landskrona stad, så på måndag provar vi lödde. Hittar inte bootsen jag letar efter. Frustrerande. Men eftersom jag var i stan blev det lite "bara-för-att-jag-ändå-gått-hit" shopping. En tisha, tre par trosor och ett nagellack från OPI. (Alex bli inte arg nu, hihi)

Nu ska jag hem och städa bort allt smink jag lämnade på köksbordet, sen ska jag ut på pw. KRAM


Elf

 
För cirka två veckor sen beställde jag hem lite produkter från märket Elf. Ett omtalat smink märke som är väldigt billigt men sägs hålla samma standard som dem dyra märkena på marknaden. Jag körde fullt ut direkt och beställde massvis direkt såklart ;-) Dem har en "studio line" som är lite dyrare och lite bättre än deras vanliga "line" så jag beställde mest grejer därifrån eftersom jag hört att den billigaste linen är mest skit. Anyway, nu har jag testat en del av grejerna. Vissa saker blev jag nöjd med medans andra inte var bra alls. Jag kommer definitivt använda grejerna men samtidigt som jag kommer fortsätta använda mig av mina dyrare smink produkter. Dem håller trots allt ALLTID måttet ;-)
 
 
 
 

Bra nyheter


Godmorgon! Tror jag går rakt på sak...

Vi har köpt bil!!! :) En Audi :) superhärlig bil och det är så skönt att se min älskling nöjd :) det var alltså "hemlisen" vi hämtade i Ystad igår.

En annan god nyhet är att vågen visade 0,8 minus idag trots att jag fuskade lite lite i helgen! :)

Glad tjej! Just nu ligger jag i soffan och väntar på att killen som ska leverera ett paket till mig. Han ringde ju mig igår när jag var i Lund och sa att han var utanför oss och behövde en underskrift. Helt utan förvarning sådär. Eftersom jag hade en bit hem så får han komma idag istället :)




Smaljeans

 
Bestämde med mig själv för ett tag sen att jag inte skulle köpa nya jeans förrän jag nått ytterligare ett delmål. Nu har det gått väääldigt sakta neråt de senaste veckorna då jag kanske slarvat lite. (?) Men nu börjar mina jeans bli för stora så idag gick jag ner i förrådet och plockade fram ett par ljusa jeans från gina och provade dem. Satt som en smäck! Så jag kan överleva med de par jag har ett tag till. Två kilo till sen är det nya jeans ;-)
 
 

good shit

 
 
 
Var en sväng på apoteket igår och köpte dessa. Nu när hösten kommit så blir huden lätt torr och då är krämen till vänster the shit. Bästa. Rengöringslotionen till höger har jag inte provat än men jag tror jag kommer gilla den.
 

Regn och regn

 
Hej alla! Kom hem för en liten stund sen. Guess what, det regnar. Kastade av mig alla dyngblöta kläder och kröp ner under ett täcke i soffan. Så skönt. Nu ligger jag här och njuter av tanken på att Alex slutar jobbet klockan 16 idag och det betyder att halv fem är han här för att hämta upp mig (vi ska ju till Ystad) alltså kan jag nu ha några timmars softande i soffan framför tv och dator... sköööönt med lite ta-det-lugnt tid.
 
Jag åkte ju in till Lund i morse med min mami för vi skulle göra nya leg. Eller helt ärligt så skulle mamma göra nytt leg, jag skulle göra ett för första gången. Det är lite pinsamt (eller mycket) att säga det men jag har gått runt med mitt pass sen jag fyllde 18. Jag röker ju inte och har inte haft några särskilda behov av det mer än när jag ska resa eller gå på krogen så det har aldrig blivit av. Haha. Men nu har jag ordnat det iallafall. Regnet hade ju öst ner på oss så det resulterade i ett mycket vackert foto......not. Och en annan grej. Killen i luckan frågade mig "har du fortfarande samma längd?" inte vet jag svarade jag så jag fick ställa mig mot väggen och mäta mig. 163 cm. "Då skriver vi 162 cm eftersom du har skor på dig" sa han. What? när blev jag 162? har dem senaste 5 åren alltid sagt att jag är 165cm för det var jag ju sist jag mätte mig i skolan? visst kan man inte bara krympa sådär? jag är 165 cm. sådeså.
 
Juste jag glömde berätta att när jag skulle gå på tåget på landskrona station så ville jag ha en metro att läsa på tåget. Olyckligtvis nådde jag inte ner i tunnan och fick nöja mig med en city istället..... måste sett riktigt dum ut när jag ansträngde mig för försöka fiska upp en metro tidning men misslyckades... Så jag är kanske 162 ändå....
 
 
Tummis!
 
 
 
 
 
 

Dinner


Maaaat :) #foodporn


Im on a traaain


Äh okej inte än men jag är på en tåg station iallafall. Känns som jag bor på tåget. Måste måste ta körkort. Inte för att jag tycker det är jobbigt att använda tåg som färdmedel, tycker det är helt ok faktiskt. Utan för att när det kostar mig 72 kronor att åka fram och tillbaka till Kävlinge (med rabattkort) då hare gått lite långt tycker jag. Med vår clio hade vi kört hit och tillbaka under hundralappen. De ni.

Men det var inte de jag skulle säga alls. Egentligen hade jag inget speciellt att berätta. Är på väg hemåt som ni har förstått, har dunder huvudvärk och är hungrig så när jag kommer hem ska jag laga mat till mig och min sambo, som det så fint heter ;-)

Imorgon förmiddag har jag och mamma bokat in att åka till polisen i Lund och fixa nya leg till oss båda! Pluspoäng. Och på eftermiddagen ska jag med min babe till Ystad och hämta en grej :) *hemlis* sen blir det nog ett besök på boxningsklubben.

Nu kommer tåget.


I did it

 
.. yes! Jag gjorde alla mina måsten igår. Kan inte påstå att det var särskilt roligt men det var ju välbehövligt. Städade hela lägenheten i varje hörna och vrå, powerwalkade 70 minuter, duschade, målade naglarna, handlade, lagade middag och tände ljus, sen inväntade jag min älskling som dök upp någon gång efter 18 :)
 
Idag är det tisdag och jag ska åka till kävlinge om en timme. Umgås lite med min mor och min stora syster (förhoppningsvis) eftersom jag inte träffade henne förra veckan. Kan tyckas att det låter som jättelänge och det tycker säkert inte ni att det är, men för mig som har en nära kontakt till familj och syskon känns det som en hel evighet. Minns knappt när jag träffade min storebror sist! allt för längesen iallafall..
 
Vädret hade ju kunnat bli lite roligare.. men sålänge det inte regnar är det helt ok :) höst är mysigt! Nu ska jag betala räkningar, haha dem få jag har, sen ska jag klä på mig. Vi hörs!!
 
 

Its here

 
Måndag! Åååå denna dagen har varit efterlängtad. Trots att jag egentligen bara har i planerna att slappa och storstäda lägenheten. Och ut och gå en långprommis. Och måla naglarna. MEN... allt i min egen takt... väldigt skönt och uppskattat ibland :)
 
Imorgon är det lön och jag känner att jag måste handla lite höst-grejer. För man hann ju knappt blinka också var hösten här. När Alex öppnade dörren imorse för att gå till jobb hörde jag "SHIT, vad kallt det är" Så jag beslutade snabbt att min planerade tidiga morgonpromenad får bli lite senare idag, kändes mer lockande att hoppa ner i min varma Ziperall än att gå ut i "shitvadkallt" väder. Men tillbaka till höstshopping. Jag måste ha ett par boots. Jag har stövlar och pistols men stövlar känns ganska "ute" och pistols pallar man ju inte gå i var dag. Problemet nu är ju att jag hittar inga snygga boots under 1000 lappen... Så om ni sett några får ni gärna tipsa mig ;)
 
Nu borde jag börja städa.
 
 
Haha godmorgon från mig som ser skitsur ut.
 
 
 

Vägning!

 
.. idag är det torsdag mina vänner och det innebär vägning! Detta är första veckan som jag faktiskt fuskat och ätit lite småsaker utöver mina points.. lite chokladbitar här och där, lite nötter.. igår en QP hamburgare från mc donalds (utan lock! haha) som förövrigt var helt onödig då jag egentligen inte är speciellt förtjust i hamburgare. Så vägningen denna veckan resulterade i endast 100 ynka gram ner... men jag ger inte upp för det :)
 
Idag ska jag jobba fyllnadstid eftermiddag så jag tänkte faktiskt ge mig ut på en pw nu. Har typ inte gått någonting denna veckan. Jo en gång? Aja. Nu ska jag ut iallafall.
 
Beställde hem en massa grejer igår på nätet. Ska bli kuuuul kuul när det kommer. Längtar.
 
Vi hörs :)

Godmorgon!


Hej på er! Håller på och fixa mig, ska hem till Sandra idag och snacka skit och färga hennes hår :) Ska bli roligt, längesen vi sågs nu. Helt knäppt ändå hur lite vi setts detta året jämfört med förra då vi bodde ihop och även när vi inte gjorde det sågs vi flera gånger i veckan. Får bli ändring på det tycker jag. Min hjärtevän!

Igår var vi lediga både jag och Alex så vi oljade hela balkongen. Tråkigt men det måste göras innan vintern. Sen åkte han till kolonin och jag gick ut på promenad och efter prommisen joinade jag dem andra i kolonin. På kvällen kolla vi x-factor och ensam mamma söker den däckade mitt hjärta och jag låg vaken till 1.

Nu ska jag platta mitt hår! Kramis


Alltid lika svårt

 
... att börja ett inlägg när man inte skrivit på länge. Trots att man har mer att skriva om när man haft lite uppehåll från bloggen så står det ändå helt still. Idag vaknade jag iallafall vid 9 till ett smattrande ljud på fönstrena, och när jag tittade ut var det riktigt ruskigt väder. Grått, blåsigt, blött... Perfekt för frukost med tända ljus. Släpade ut täcket i soffan och kröp ner framför tvn. <3 Så mysigt med höst! (och Alex jag lovar jag ska släpa tillbaka täcket in i sovrummet igen, hehehe) Nu en och en halv timme senare har jag hunnit med att duscha och laga matlådor inför jobbet i helgen också.
 
Vad det gäller vikten och vv så hade jag vägdag igår. Vågen visade "bara" -0,4 och jag som gärna vill att det ska fortsätta i samma takt som tidigare blev ju lite besviken. Men! Det finns ett men. Dem andra veckorna har jag inte använt någon "veckobonus" alls (det är 40pp extra man får varje vecka för att kanske synda lite) men i helgen käkade jag faktiskt två kanelbullar utöver mina points. Nu säger jag inte att detta är anledningen till att jag inte gick ner mer för de fem första kilona går alltid snabbast sen saktar det ner. Men jag fortsätter, denna gången ger jag inte upp ;-)
 
Så vad har jag mer gjort i veckan? Jag har....
 
Besökt min mamma x antal gånger
Promenerat i kävlinge
Hälsat på min pappa
Bakat kanelbullar
Hälsat på Alex föräldrar
Promenerat i landskrona
Varit på kvantum 3 (!) gånger för att försöka hämta ut mitt paket som aldrig kommer (trots att de skulle varit där)
Haft min lillasyster här på övernattning
Färgat lillasysters hår rött (och då menar jag jag RÖTT)
Shoppat i stan
Handlat mat
Köpt ett massageljus
Lagt ut lite saker på tradera
Ringt sjukvårdsupplysningen
Köpt en målarbok och pennor till en sjuk lillfis
 
Ja och ännu mer ointressanta saker har jag förmodligen gjort.. man hinner ju en del på en vecka. Men jag vet ju att ni är intresserade av allt det ointressanta så därför skrev jag ner det iallafall.
 
Idag ska jag jobba. Börjar 15 och jobbar hela helgen. Uff. Ingen lust alls när jag tänker på att jag jobbar eftermiddag torsdag nästa vecka. Så det blir tre dagars ledighet nu efter helgen och sen en lång helg.
 
 
 

<3


Have you ever done something you can’t change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have I have.

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey?
I have, I have.
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again. yeah.

You try to bee proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.


Vägning


Nu var det ett par dagar sen vi hördes av! But now I'm back on track ;) med en ny vikt dessutom! Vägde mig imorse (som jag gör varje torsdag numera) och idag visade vågen -0,9 Hatar att det är mindre än ett kg men all nedgång är bra! Och bara det är ett framsteg för mig, att ändra mitt tänk :) hehe. Iallafall så innebär detta att jag nått delmål nummer 1! Minus 5 kg :)

Nu sitter jag på tåget på väg till.... Gissa var? ;) haha till Kävlinge och ska hälsa på min mor, gå en pw med henne och vid 17 i eftermiddag ska jag övningsköra!

Vi hörs!